L'Armari de la Joi

L'Armari de la Joi

dimarts, 9 de juliol del 2013

Una habitació blanca i blava.

El blau i el blanc són dos colors que m'agraden molt per decorar habitacions infantils. Tant per nens com per nenes. Penso que són dos tons que combinats aporten un ambient de calma i tranquilitat . Dues coses importants a l'hora de pensar en l'habitació dels més  petits de la casa.
Avui us mostraré una habitació que combina les parets, i algun complement, de color blau, amb el mobiliari blanc.

 


 És l'habitació d'una nena petita que, com podeu veure, encara dorm en el llitet de baranes. Aquest, és un moble compacte que quan la petita princeseta sigui més gran es convertirà en llit, escriptori i tauleta de nit.
 

 

Aquí teniu un detallet de la garlanda que decora el llitet. És de Vertbaudet comprada online.

 
 
A la paret on està recolzat el llit hi ha penjats uns quadres amb detallets infantils i, a sobre una prestatgeria amb diferents elements decoratius. El que més m'agrada és un carrusel que fa música.
 
 
 
 
A les habitacions infantils, és important comptar amb un espai on el petit o la petita puguin jugar o pintar tranquilament. Aquí hi han posat una tauleta i una cadira d'Ikea. A sobre un pot amb llaminadures, una cistelleta amb peluixos i unes lletres que diuen "Love". Tot molt dolç amb tons blancs i roses suaus.
 
 
 
Per últim us ensenyo la còmoda de quatre calaixos que serveix per guardar la roba de la petitona. El sobre està decorat amb fotos de quan era un bebe, alguna manualitat i algunes joguinetes. Tan la prestatgeria com la còmoda són d' Ikea.
 
Fins aviat!
 
 


 
 
 

 

 


 

 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada