L'Armari de la Joi

L'Armari de la Joi

dilluns, 1 de juliol del 2013

El racó creatiu !

Avui us vull ensenyar el petit racó creatiu que tenim muntat a casa perquè les nostres filles puguin deixar anar la seva imaginació i creativitat quan vulguin i sense que res les molesti !
Fa uns mesos, vam fer una nova habitació aprofitant un tros de garatge que vam tancar. En aquest espai és on, entre altres, coses hem organitzat el raconet creatiu per les nostres "flors".
No es tracta de tenir una gran habitació per poder-lo muntar sinó les cosetes necessàries per poder pintar i dibuixar al seu aire.
Com veureu a les fotos jo els hi he posat una taula, una cadira i una pissarra tot comprat a Ikea. I a la paret que fa de "galeria d'art", on exposem les seves obres, hi he posat tres pots metàl.lics per poder guardar els estris que necessiten : colors, rotuladors, llapissos...Aquests els vaig comprar online a Vertbaudet. Són molt bonics i molt resistents, cosa molt important a tenir en compte quan les que els remenen més són les nenes.
A sota la pissarra hi ha un cistell de vimet que serveix per tenir a punt els fulls blancs necessaris per poder fer d'artistes!
Bé,  només em queda ensenyar-vos aquest raconet de casa que tant agrada a les meves filles i també alguna de les obres d'art que hi tenim exposades!
Fins aviat!



 
 
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada