L'Armari de la Joi

L'Armari de la Joi

dimarts, 2 de juliol del 2013

Canvis a la vista !

Fa uns quants mesos que tinc planejat redecorar el rebedor de casa. No serà una gran reforma però si que canviarà el seu aspecte radicalment.
Avui us vull mostrar el que es coneix com "l'abans" i quan l'obra estigui llesta, que espero que  sigui aviat, us ensenyaré el "després" perquè pogueu comparar i decidir quin us agrada més.
Us explico com tinc decorat el rebedor a hores d'ara. Una de les parets està pintada de color verd festuc (pistacho) i l'altra, i el sostre, de color blanc.
A la paret verda hi tinc penjada una màscara que vam portar de Venècia fa uns quants anys. La veritat és que és molt bonica però començo a estar cansada de veure-la, per tant podeu imaginar que en el "després" no hi serà ;)!
En aquest mateix costat, és a dir, a mà dreta quan entres a casa hi ha una balda volada de vidre i a sobre hi ha un gerro amb una sola flor, una cistelleta per guardar les claus i un marc multifoto de color negre.
A la mateixa paret, però un cop passada la porta de la cuina, hi ha un mirall rectangular també de color negre.
A l'altra paret, la de color blanc, hi tinc un penjador de fusta per poder-hi deixar les jaquetes quan entres a casa.Aquí teniu unes quantes fotos per poder-ho veure.
I ja sabeu,  això només és "l'abans",per tant ,continuarà...
Fins aviat !


 
 
 
 
 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada